6th Week of Italian Cuisine in the World - the Academy's events
Conference "La cucina di territorio tra tipicità, tradizione e sostenibilità"
COSENZA Delegation
Interview “Terra e Mare. Discorsi di cucina con…" and gala dinner
FRANCOFORTE Delegation
Presentation of the comic book "Storia della cucina italiana a fumetti"; conference; gala dinner
LONDRA Delegation
Chocolate tasting and closing dinner
LOS ANGELES Delegation
Video Conference "La dieta mediterranea oggi è ancora un esempio di equilibrio e benessere?"
MALTA Delegation
Presentation of the book "Il cibo Italiano negli Stati Uniti - La rivisitazione dei cibi siciliani più noti"
MESSINA Delegation
Event "Le mani in pasta. La dieta mediterranea a scuola: educare alla sostenibilità e alla salute attraverso il cibo"
NEW YORK Delegation
Inauguration of the Legation
OSAKA E KANSAI Legation
Round Table "Il cibo del domani. Sostenibilità alimentare - Dal non spreco alla Dieta Mediterranea"
PARIGI Delegation
10ª Settimana della Cucina Regionale Italiana a San Paolo
SAN PAOLO Delegation
Booklet, interview, dinner
SINGAPORE-MALAYSIA-INDONESIA Delegation
Master class, book presentation and dinner
SOFIA Delegation
Webinar “Food Sustainability and Traditional Italian Cuisine" and other initiatives
TOKYO Legation
Our Delegations and Legations abroad have promoted many other initiatives: recipe videos with Italian chefs, brochures, recipe books and, where possible, in person-meetings, cooking shows, dinners and live tastings.