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VI Week of Italian Cuisine in the World - the Academy's planned events


 6th Week of Italian Cuisine in the World - the Academy's events


Conference "La cucina di territorio tra tipicità, tradizione e sostenibilità" 
COSENZA Delegation


Interview  “Terra e Mare. Discorsi di cucina con…" and gala dinner
FRANCOFORTE Delegation


Presentation of the comic book "Storia della cucina italiana a fumetti"; conference; gala dinner
LONDRA Delegation


Chocolate tasting and closing dinner
LOS ANGELES Delegation


Video Conference "La dieta mediterranea oggi è ancora un esempio di equilibrio e benessere?"
MALTA Delegation


Presentation of the book "Il cibo Italiano negli Stati Uniti - La rivisitazione dei cibi siciliani più noti"
MESSINA Delegation


Event "Le mani in pasta. La dieta mediterranea a scuola: educare alla sostenibilità e alla salute attraverso il cibo"
NEW YORK Delegation


Inauguration of the Legation
OSAKA E KANSAI Legation


Round Table "Il cibo del domani. Sostenibilità alimentare - Dal non spreco alla Dieta Mediterranea"
PARIGI Delegation


10ª Settimana della Cucina Regionale Italiana a San Paolo
SAN PAOLO Delegation


Booklet, interview, dinner
SINGAPORE-MALAYSIA-INDONESIA Delegation


Master class, book presentation and dinner
SOFIA Delegation


Webinar “Food Sustainability and Traditional Italian Cuisine" and other initiatives
TOKYO Legation


Our Delegations and Legations abroad have promoted many other initiatives: recipe videos with Italian chefs, brochures, recipe books and, where possible, in person-meetings, cooking shows, dinners and live tastings.
 

28/11/2021