5th Week of Italian Cuisine in the World - the Academy's events
From 23 to 26 November
On line events
TEL AVIV Delegation
From 23 to 29 November
9ª Settimana della Cucina Regionale Italiana
SAN PAOLO Delegation
On line events
Ministry of Education in Tunisia in collaboration with TUNISI Delegation
23 November
Webinar "Storie e curiosità dal menu all’italiana"
The Italian Embassy in Moscow - speakers Clara e Gigi Padovani
From 24 November to 15 December
Live Show cooking "L'Italia a tavola: un viaggio del gusto"
ENIT Francoforte in collaboration with The Italian Embassy in Berlin, the Italian Cultural Institute in Cologne and the FRANCOFORTE Delegation
24 November
Web conference “L'importanza della dieta per il sistema immunitario in condizioni di stress: l'opinione degli esperti."
LONDRA Delegaition
Video Conference "Pandemia da Covid-19 - Dieta Mediterranea e sua potenziale attenuazione e protezione dall'infiammazione"
MALTA Delegation
Webinar "La Dieta Mediterranea: strumento di difesa contro la possibilità di ammalarsi"
SOFIA Delegation in collaboration with FERMO Delegation
25 November
Virtual Dinner
ISTANBUL Delegation
Video Conference "Salumi italiani: storia, territori e gusto a 200 anni dalla nascita di Pellegrino Artusi"
PARIGI Delegation
Virtual Round Table “Il futuro della carne, la carne del futuro”
SINGAPORE - MALAYSIA - INDONESIA Delegation
26 November
On line interview and presentation of the book by A.Capatti “Pellegrino Artusi. Il fantasma della cucina italiana”
FRANCOFORTE Delegation
27 November
Webinar "Un viaggio in Italia attraverso il pane tra storia, cultura e nutrizione"
PARIGI MONTPARNASSE Delegation in collaboration with CANICATTÌ Delegation
Our Delegations and Legations abroad have promoted many other initiatives: recipe videos with Italian chefs, brochures, recipe books and, where possible, in person-meetings, cooking shows, dinners and live tastings.